Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Φ.Σ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 26/9/2012 ενώνοντας τη φωνή του μαζί με όλους τους Έλληνες ενάντια στα μέτρα που πλήττουν βάναυσα την πατρίδα μας και διαλύουν τον κοινωνικό ιστό της χώρας με ανεπανόρθωτες συνέπειες για όλους μας.
Οι δραματικές μειώσεις μισθών και συντάξεων, η καταστρατήγηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, ο ολοένα και αυξανόμενος αριθμός ανέργων, τα κατεβασμένα ρολά των καταστημάτων και οι ανεξέλεγκτες αυξήσεις των βασικών ειδών πρώτης ανάγκης οδηγούν μεγάλο μέρος του πληθυσμού κάτω από το όριο της φτώχειας και πρακτικά της επιβίωσης. 
Το διογκούμενο συνεχώς μεταναστευτικό ρεύμα στερεί τη χώρα μας από τα νιάτα της και από ένα εξαιρετικό επιστημονικό δυναμικό το οποίο υφαρπάζεται ανέξοδα και χρησιμοποιείται από τις προηγμένες χώρες του πλανήτη. 
Η υποχρηματοδότηση της παιδείας και της υγείας κατ’ επιταγήν του μνημονίου οδηγεί στην καταστροφή του κοινωνικού κράτους όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και προετοιμάζει το έδαφος για την παράδοσή τους στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. 
Ως λειτουργοί της δημόσιας υγείας δηλώνουμε ότι θα βαδίσουμε μαζί με τον απλό πολίτη που δοκιμάζεται από την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική, ότι θα σταθούμε αλληλέγγυοι ο ένας στον άλλον και ότι θα αγωνιστούμε για να παραμείνει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κοινωνικό αγαθό και να μην μετατραπεί σε εμπόρευμα. 
Απαιτούμε την άμεση χρηματοδότηση της υγείας από τον κρατικό προϋπολογισμό ούτως ώστε η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ να μην μετατραπεί σε ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. 

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Επισκέπτες (έναρξη μέτρησης από 1-11-09)

free counters