Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Π.Φ.Σ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιβαρύνσεις για την τσέπη των πολιτών μέχρι και 90% και στην συνέχεια … μικρές μειώσεις, μεθοδεύουν οι εταιρείες στα πλαίσια της ανάπτυξης ενός εικονικού ανταγωνισμού με την δήθεν απελευθέρωση των καναλιών διανομής των ΜΗΣΥΦΑ.
Τα παραπάνω κατήγγειλε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου  κ. Κωνσταντίνος Λουράντος με αφορμή την πρόσφατη ψήφιση του άρθρου που αφορά τα επονομαζόμενα ΓΕΔΙΦΑ. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Σ....

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΠΦΣ ΠΡΟΣ ΑΒΒΟΤΤ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ FREESTYLE LIBRE ΕΚΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

Προσφάτως ενημερωθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την διάθεση του Συστήματος Παρακολούθησης Γλυκόζης FreeStyle® Libre με Τεχνολογία Flash που σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας σας «είναι πλέον διαθέσιμο στην Ελλάδα και θα αναβαθμίσει θεαματικά την ποιότητα της καθημερινότητας χιλιάδων συνανθρώπων μας».

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΠΦΣ ΠΡΟΣ ΝΔ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ

Κύριε πρόεδρε,
Με αφορμή την απελευθέρωση της διάθεσης και της τιμής των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΥΣΥΦΑ), τα οποία μετά και την ψήφιση της σχετικής διάταξης θα διατίθενται από τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, αλλά και την έκδοση της νέας ΚΥΑ, υπ’ αριθμόν Γ5(β)/Γ.Π.οικ.36277/20.5.2016 (ΦΕΚ Β΄ 1445) 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Π.Φ.Σ....

Π.Φ.Σ.: ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΥΣΥΦΑ

Αναχώρησε για την Χάγη αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Λουράντο, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Ευρωπαίων Φαρμακοποιών. 

Επισκέπτες (έναρξη μέτρησης από 1-11-09)

free counters